This is an example page. It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this:
Hi there! I’m a bike messenger by day, aspiring actor by night, and this is my website. I live in Los Angeles, have a great dog named Jack, and I like piña coladas. (And gettin’ caught in the rain.)
…or something like this:
The XYZ Doohickey Company was founded in 1971, and has been providing quality doohickeys to the public ever since. Located in Gotham City, XYZ employs over 2,000 people and does all kinds of awesome things for the Gotham community.
As a new WordPress user, you should go to your dashboard to delete this page and create new pages for your content. Have fun!
Содержимое корзины:
0 позиций - 0рShowing all 12 results
-
Первый русский фаст-фуд. В XVIII—XIX веке в калачи стали добавлять начинку – паштет,
ветчину, селедку. Так он и превратился в русский аналог бутерброда и сэндвича. -
Первые упоминания о калачах относятся к XIII веку в Муроме.
-
Состав: мука пшеничная, мука ржаная, соль, вода, ржаной солод, сахар, мёд, дрожжи, растительное масло, соль поморская.
-
Рецептура пришла из Германии 300 лет назад.
-
-
-
Одно из ранних упоминаний папушника у Василия Левшина в “Словаре поваренном…” 1795 год: «В домах всюду пекут белый хлеб, инако папушник…»
-
Рецептура XIX века.
-
С XVI века подавался к царскому столу. По сути дела, это такой памятник нашей исторической кухни, которым наслаждались наши соотечественники сотни лет назад.
-
-
Рецептура конца XIX-начала ХХ века.
-
«Ситный хлебец» упоминается еще в меню патриарха Адриана (1699 год).